Els bons llibres ens fan millors!

Els bons llibres ens fan millors!

icona edat

Valoració general

ok-starok-starok-starko-starko-star

Autor ressenya: Xavier Vilella

Publicació ressenya: 29/11/2021

ll, el cuinetes. Receptes d’hivern

Autor: Bàrbara Pañeda

Il·lustrador: Júlia Solans

Gènere literari: Aprenentatge / cuina

Editorial: Somos Libros

Publicat: Madrid 2017

Col·lecció: All, cuinetes

Formats disponibles: Àlbum / Cartoné / Digital

Núm. Pàgines: 32

ISBN: 978-84-946704-8-0

DL: M 30.548-2017

Edat recomenada: 6

Bon profit!

L’arribada del fred i d’uns dies més curts fa que canviem els nostres costums i com ens vestim. All, el cuinetes ens explica com canvien els menús en canviar també els aliments propis de la temporada. A més, cal preparar sorpreses saboroses per les festes de Nadal, oi?

Què hi trobem

All // Cuina // Hivern // Menú // Receptes

Valors presents

Aprofitament // Cura/cuidar // Ordre

Valoració de Llegim.cat

ok-starok-starok-starko-starko-star

ok-starok-starok-starko-starko-star

ok-starok-starok-starok-starko-star

ok-starok-starok-starko-starko-star

ok-starok-starok-starko-starko-star

ok-starok-starok-starok-starko-star

Dades d'interès pels pares

Aquest llibre aconseguirà que tota la família participi en la preparació i consumició de unes receptes pròpies d’aquesta estació. Quines són les verdures i les fruites que es fan al hivern? Però, a més, també inclou uns consells per evitar malbaratar els aliments, tant els frescos com els plats ja cuinats que es poden reaprofitar. Tot plegat ajuda a valorar les coses i el treball a la cuina aprofitant-ho fins al final.

Trobareu quatre plats per dinar, quatre per sopar i quatre postres. Les receptes són senzilles. Cal parar atenció als ingredients i els estris de cuina que ens faran falta. Amb tots els elements a punt, ja podem posar-nos a treballar. L’ajuda d’un adult serà molt recomanable, especialment en les passes que requereixen utilitzar els fogons o el forn.

Només ens caldrà esperar el temps previst per a cada plat i posar-nos ràpidament a taula. El dia que feu plegats el dinar o el sopar segur que no en quedarà ni una engruna. Bon profit! De la Bàrbara Pañeda i la Júlia Solans hem ressenyat a Llegim.cat un altre llibre amb ceptes de temporada. All cuinetes. Receptes de primavera.

Presència de...


Violència-odi

0/5

Sensualitat-sexe

0/5

Paraulotes, llenguatge berroer

0/5

Consumisme

0/5

Alcohol, drogues, tabac

0/5

Ideologia

0/5

Sobre l'autor

Bàrbara Pañeda

És llicenciada en Biològiques. També ha estudiat cuina macrobiòtica i investiga els efectes que la cultura i l’alimentació tenen en la salut de les persones. És l’autora d’un seguit de receptes de cuina adaptades a les estacions protagonitzades per All, el cuinetes. Actualment és gerent de projecte a Nutres – Nutriendo escuelas.

Sobre l'il·lustrador

Júlia Solans

Va estudiar Ciències Polítiques, tot i que més endavant va estudiar disseny gràfic i il·lustració a EINA i es va especialitzar a la School of Visual Arts de Nova York. Ha treballat com a directora d’art en diverses agències de Barcelona i ha fet d’assessora creativa de l’Ajuntament de Barcelona en diverses campanyes.

Opinió del lector

Sigues el primer en comentar.

Vols opinar del llibre? Fes-te del club Llegim.cat

Patrocinadors


Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca