Els bons llibres ens fan millors!

Els bons llibres ens fan millors!

Qui som

Quin és l’objectiu de llegim.cat?

Passió pels bons llibres. Passió per la lectura com a activitat lúdica. Passió pels bons llibres com a llanterna que il·lumina un camí engrescador de millora personal, obertura de ment i coneixement del bo i millor del món.

Inspiració. El que l’activitat a l’aire lliure és per al cos, ho és una bona lectura per a l’ànima. Un bon llibre no deixa mai indiferent a qui el llegeix. Amb aquesta convicció un petit grup de professionals del món de la comunicació i l’edició de publicacions hem endegat llegim.cat, que s’acompanya del lema “Els bons llibres ens fan millors”.

Canvis. Valors i virtuts. En un moment de canvis, revolució tecnològica i acceleració vital, reivindiquem una mirada a punts de referència sòlids: les persones ens fem, sobretot, en la infància i la joventut. Són aquests anys per cultivar el cos i l’esperit, obrir-se a grans ideals i educar el caràcter per tal de ser els homes i dones que volem ser. Ho escrivim sovint, la societat de demà serà el que siguin els nostres joves d’avui. Volem veure’ls lliures i responsables, solidaris, esforçats i generosos, empàtics i curosos amb l’entorn i els altres. Els valors que volem que tingui la nostra societat, cal viure’ls com a virtuts de les persones que la formem.

Aportació a un món millor. Ens mou un objectiu engrescador: contribuir a un món millor. Ni més ni menys. Oferim una selecció del millor que es publica en català adreçat a infants i joves. Tota tria és parcial, i més quan cada any es publiquen quasi 3.000 títols per al nostre jovent. Cerquem qualitat en les novetats que ressenyem. Ho tenim més fàcil en el cas dels clàssics, que sobreviuen al pas del temps i continuen fent gaudir les noves generacions.

Punt de trobada

Editorials. Llegim.cat neix amb la il·lusió de ser un aparador de la riquíssima varietat d’editorials que publiquen col·leccions d’infantil i juvenil en català. Totes tindran cabuda aquí. Les grans i les petites, les consagrades pels anys i les que tot just donen les primeres passes.

Llibreries. Llegim.cat vol recolzar el paper dels professionals de les llibreries de proximitat facilitant-los un instrument, un més, que els ajudi en el seu servei de prescripció i recomanació dels llibres que més bé poden encaixar per a cada client.

Escola i famílies. Llegim.cat vol esdevenir un ajut en la tasca educativa, un facilitador per promoure l’hàbit de la lectura entre els més joves. Escoles i famílies tindran a disposició un recurs atractiu per informar-se, recomanar i regalar lectures de qualitat i amenes als més joves.

Tot això ho posem en marxa amb un petit equip:

Isidor Ramos, editor
Pepona Torrella, dissenyadora
Jordi Nebot, il·lustrador
Pablo Gil, maquetador
Josep Pelfort, correcció lingüística
Marta Albajés, expansió
ZINKDO, programació web i màrqueting digital

Equip de redacció:

Xavier Vilella, Isidor Ramos, Maria Carme, Núria Busquets, Maria del Mar Luque.

Patrocinadors


Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca