Els bons llibres ens fan millors!

Els bons llibres ens fan millors!

Política de privacitat

En acompliment amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’Abril de 2016, relatiu a la protecció de las persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, d’acord amb el Cap. III Sec.2 d’aquest reglament (en endavant RGPD), s’informa als usuaris i interesants del següent:

 

Finalitat. A LLEGIM.CAT tractem la informació que ens faciliten les persones interessades per tal de gestionar l’enviament de la informació que ens sol·licitin i prestar-li els serveis que ens són encomanats, és a dir, la gestió, administració, prestació, ampliació i millora dels serveis que l’usuari decideixi sol·licitar i contractar i als quals pot accedir des d’aquesta web.

 

A LLEGIM.CAT no elaborarem perfils comercials d’acord amb la informació sol·licitada, per la qual cosa li informem que no es prenen decisions automatitzades.

 

Conservació de les dades. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació entre LLEGIM.CAT i els interessats.

 

Legitimació. La base legal per al tractament de les seves dades és la gestió i la resposta a la informació sol·licitada per l’interessat, així com la prestació dels serveis contractats i sol·licitats pel client o l’interessat.

 

La informació facilitada per LLEGIM.CAT i la prestació dels seus serveis a les persones interessades i clients està basada en el consentiment exprés que se li sol·licita.

 

Destinataris. Les dades dels usuaris es comunicaran únicament, prèvia informació i acceptació per a la prestació del servei, així com en cas de ser necessari a empreses del grup i col·laboradors, a l’encarregat del tractament i a aquelles entitats amb les que sigui necessària la comunicació, amb la finalitat de complir amb la prestació del servei anteriorment esmentat o atendre la sol·licitud d’informació.

 

L’usuari ha de tenir en compte que hi ha certes cessions de dades que són necessàries perquè es pugui prestar el servei sol·licitat i realitzar la prestació encomanada.

 

Procedència. Les dades personals que tractem a LLEGIM.CAT procedeixen de les seves sol·licituds i/o dels formularis facilitats pels interessats i usuaris.

 

Les categories de dades que es tracten són:

– Dades d’identificació bàsiques

– Adreces postals o electròniques

– Informació addicional facilitada per l’interessat

– Número de telèfon facilitat per a avisos

– No es tracten dades especialment protegides

 

Tractament de dades i Drets. De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, i concretament en el Reglament general sobre protecció de dades (RGPD), l’informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat de LLEGIM.CAT amb domicili a Barcelona, al carrer Francesc Carbonell, nº 46, amb la finalitat de poder atendre, gestionar, informar-los i donar seguiment a les vostres consultes i peticions.

 

En compliment amb la normativa vigent, LLEGIM.CAT els informa que les dades seran conservades durant el termini LEGALMENT ESTABLERT.

 

LLEGIM.CAT posa en coneixement dels interessats i usuaris que es compleix amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals, ja que es considera que la privacitat dels usuaris i el secret i seguretat de les dades personals que es puguin facilitar mitjançant aquest servei, necessàriament requereix l’adopció de mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accessos no autoritzats i robatori de les dades personals facilitades, en el seu cas, tenint en compte l’estat de la tecnologia, naturalesa de les dades i riscos als quals es troben exposats.

 

LLEGIM.CAT informa que procedirà a tractar les seves dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això, que LLEGIM.CAT es compromet al tractament confidencial i a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

 

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades de caràcter personal podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o bé a través de correu electrònic llegimpuntcat@LLEGIM.CAT

 

L’informem que en cas de que cregui que ha de presentar una reclamació podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent.

 

LLEGIM.CAT no cedirà o comunicarà a tercers les dades rebudes sense consentiment exprés de l’interessat, excepte en el cas que la comunicació sigui necessària per prestar-li el servei que el destinatari ens hagi sol·licitat, i en aquells casos legalment previstos.

 

Condicions de registre de LLEGIM.CAT

 

Aquestes condicions de registre a LLEGIM.CAT es refereixen a l’ús de la plataforma pels usuaris.

 

LLEGIM.CAT es una plataforma que ofereix una selecció de llibres de qualitat de infantil i juvenil en català.

LLEGIM.CAT és una base de dades organitzada per edats, temàtiques i altres paràmetres útils per una bona elecció de una lectura de qualitat.

En el cas de menors LLEGIM.CAT suggereix indicar l’edat als sols efectes de classificació i per facilitar la tria als usuaris.

LLEGIM.CAT no es propietària de les publicacions i llibres que es donen a conèixer en aquesta plataforma.

Són els usuaris els qui sol·liciten o suggereixen la informació dels libres publicats per incorporar a la base de dades de LLEGIM.CAT.

LLEGIM.CAT es reserva el dret de triar i acceptar les publicacions i llibres que es publiciten.

LLEGIM.CAT no és propietària del ©copyright i drets d’autor dels llibres o publicacions de la base de dades LLEGIM.CAT.

El usuaris podran aportar la seva opinió dels llibres o publicacions i suggerir la seva ressenya, si bé LLEGIM.CAT es reserva el dret de incorporar-ho o no.

LLEGIM.CAT és qui elabora les ressenyes que es publiquen a la seva pàgina, d’acord amb els seus criteris de qualitat.

La petició o sol·licitud de incorporació d’una obra a LLEGIM.CAT no obliga a LLEGIM.CAT a incorporar-la.

El registre a la plataforma donarà dret a:

– rebre informació novetats

– donar opinió i valorar llibres i publicacions

– opcionalment, rebre la publicació en paper anomenada LLEGIM.CAT EN GRAN

 

Nul·litat 

Si qualssevol de les clàusules de les Condicions Generals d’Accés i Ús fos declarada, totalment o parcialment, nul·la o ineficaç, la nul·litat o ineficàcia afectarà només a dita disposició o a la part de la mateixa que resulti nul·la o ineficaç, i les mateixes romandran vigents en tota la resta, tenint-se per no posada tal disposició o la part de la mateixa que resulti afectada. A tals efectes, les Condicions Generals d’Accés i Ús només deixaran de tenir validesa exclusivament respecte a la disposició nul·la o ineficaç, i cap altra part o disposició del mateix quedarà anul·lada, invalidada, perjudicada o afectada per tal nul·litat o ineficàcia, llevat que per resultar essencial hagués d’afectar a les Condicions Generals d’Accés i Ús de forma integral. 

Legislació aplicable 

Les Condicions Generals d’Accés i Ús es regiran i interpretaran de conformitat amb la legislació espanyola.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca